Sophia Loren, una dintre cele mai frumoase actrițe din istorie, la fel de frumoasă la aproape 90 de ani. Continuă să fascineze și să întoarcă priviri

Sophia Loren, una dintre cele mai frumoase actrițe din istorie, a avut o copilărie marcată de război și sărăcie, crescută doar de tată. La vârsta de 89 de ani, arată extraordinar de bine, refuzând cu hotărâre să apeleze la orice operație estetică pentru a-și păstra frumusețea autentică.

Citeste si articolul: Părintele Ilarion Argatu: „Zi matale în gând această rugăciune și ai să vezi ce bine vei dormi și te vei odihni”

Într-un oraș marcat de dărâmături și război, Sophia Loren, pe atunci Sofia Scicolone, a crescut în Pozzuoli, în apropierea orașului Napoli. Copilăria ei a fost plină de dificultăți, iar lumea în care a crescut era dominată de distrugere și nevoi. Tatăl ei a fost absent din viața ei, refuzând să se căsătorească cu mama ei după nașterea celor două fiice, lăsându-le pe ele și pe mama lor să se descurce în această lume dificilă. Mama lui Loren, o femeie puternică și înțeleaptă, a trebuit să preia rolul ambilor părinți, oferindu-le copiilor ei o creștere marcată de sacrificii și lipsuri.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe