Teo Trandafir: Maia Nu A Fost Adoptată, Ci A Fost Așteptată

Teo Trandafir, cunoscuta prezentatoare TV, a vorbit recent la Europa FM despre experienta adoptiei Maiei, insa a dezvaluit ca, de fapt, nu a fost o adoptie, ci o asteptare. Ea a marturisit ca a cerut indrumarea divina in luarea acestei decizii si ca raspunsul primit a fost aparitia Maiei in viata ei.

O asteptare implinita
Teo Trandafir se declara fericita si implinita odata cu prezentarea unui nou proiect – site-ul teoriashow.com, unde publica podcast-uri de 4 minute, menite sa ii inspire pe ascultatori. Cu o sinceritate debordanta, Teo isi impartaseste sentimentele si experientele, reusind astfel sa se conecteze cu oamenii din jurul ei.

Citeste si articolul: Ce s-a întâmplat după ce acești doi români au mâncat slănină și au băut pălincă, pe o plajă din Dubai

In cadrul interviului acordat lui Toader Paun, Teo a vorbit si despre Mircea Badea, incheind cu un gand frumos adresat celor care o asculta: “Oameni buni, va doresc sa aveti bucurii mici si dese.”

O noua casa pentru Teo si Maia
Recent, Teo Trandafir s-a mutat intr-o noua casa impreuna cu fetita ei, Maia. Vedeta a ales sa renunte la ideea de a face o investitie pe viata si a optat pentru o locuinta inchiriata. Schimbarea radicala pe care si-a dorit-o Teo in viata ei a presupus si o mutare, iar acum ea si Maia isi pot bucura noua locuinta.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate