Când deschideți site-ul Retro555, sunteți de acord cu regulile și liniile directoare enumerate mai jos, chiar dacă nu ați utilizat niciunul dintre serviciile noastre până acum:

Termenii și condițiile de utilizare găsite în prezentul document, denumite în continuare „Regulament”, se referă la site-ul web Retro555, (https://retro555.com), operat cu grijă și profesionalism de către site-ul de știri Retro555,. Aceste condiții stabilesc așteptările și cadrele de bază pe care fiecare utilizator, denumit în continuare „Utilizator”, trebuie să le respecte și să le accepte pentru a putea utiliza conținutul și serviciile site-ului web într-un mod neîntrerupt și corespunzător.

  Fiecare conținut pe care îl găsiți pe site-ul Retro555, reprezintă creația intelectuală a site-ului de știri Retro555,. Dacă doriți să utilizați conținutul menționat în scopuri comerciale, aceasta este posibilă numai cu permisiunea scrisă prealabilă a site-ului de știri Retro555,. Pentru permisiunea scrisă, vă rugăm să ne contactați la: retroromania555@gmail.com

  Site-ul de știri Retro555, păstrează și își rezervă cu strictețe toate drepturile legate de copierea și distribuirea conținutului site-ului sau a unor părți ale acestuia – indiferent de metoda sau tehnologia utilizată. Structura site-ului și conținutul plasat pe acesta sunt protejate atât de legile naționale din Ungaria, cât și de legile internaționale.

  Orice activitate legată de procesarea sau comercializarea conținutului site-ului sau a unor părți ale acestuia poate fi realizată numai cu consimțământul scris al site-ului de știri Retro555,. Pentru permisiunea scrisă, vă rugăm să ne contactați la: 

  Orice activitate legată de procesarea sau comercializarea conținutului site-ului sau a unor părți ale acestuia poate fi realizată numai cu consimțământul scris al site-ului de știri Retro555,. Pentru permisiunea scrisă, vă rugăm să ne contactați la: 

  Orice activitate legată de procesarea sau comercializarea conținutului site-ului sau a unor părți ale acestuia poate fi realizată numai cu consimțământul scris al site-ului de știri Retro555,. Pentru permisiunea scrisă, vă rugăm să ne contactați la: retroromania555@gmail.com

  Puteți prelua orice informație de pe Retro555,, dar numai cu condiția de a face referire la sursa originală și fără a modifica informația. Referința poate fi inclusă numai sub formă de link în conținutul preluat.

  Numele de domeniu „retro555.com” și numele „Retro555,” sunt protejate de lege, astfel încât utilizarea acestora este permisă doar cu permisiunea scrisă a companiei, cu excepția cazului în care sunt folosite ca sursă de referință.

  Site-ul de știri Retro555, se străduiește întotdeauna să împărtășească informații precise și de încredere cu vizitatorii săi, dar nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori și daunele rezultate din acestea.

  Site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul anunțurilor plasate pe site.

  Retro555, își rezervă dreptul expres de a modifica termenii și condițiile de utilizare fără notificare prealabilă. Dacă continuați să utilizați serviciul după modificări – adică doar deschideți site-ul – acceptați noile condiții.

  Sper că această traducere este ceea ce aveai nevoie. Dacă ai alte cerințe, nu ezita să le menționezi!

  https://retro555.com