TRUCUL BUCĂTARULUI PENTRU CARTOFI PRAJIȚI INCREDIBIL DE CRISPI, CARE TE LASĂ CU GURA APĂ

Îți plac cartofii prăjiți, dar de fiecare dată când îi faci acasă, nu reușești să-i obții la fel de crocanți și delicioși ca cei din restaurantul tău fast-food preferat? Nu intra în panică! Am adunat cele mai bune sfaturi pentru a face acasă cartofi prăjiți crocanți. Testează-le astăzi!

Citeste si articolul: Mucegai și condens? Iată soluția, vă vom arăta cum!

Cum să Obții Gatirea Perfectă pentru Cartofii Prăjiți de Acasă? Cartofi Prăjiți Crocanți Cartofii prăjiți sunt iubiți în întreaga lume pentru gustul lor unic, în ciuda avertismentelor despre conținutul ridicat de calorii și grăsimi. Este greu să rezisti tentației de a savura o porție din când în când! Ei bine, dacă este doar ocazional, nu este atât de rău. Dar mai ales când îi pregătești, ar fi absurd să-ți strici plăcerea! Pentru a face cartofii tăi perfecți – foarte moi în interior și crocanți în exterior, următorul truc te va uimi. Regula de Aur: Ar trebui să știi că cei mai buni cartofi prăjiți sunt cei gătiți de două ori. În prima fază, trebuie să fie prăjiți la o temperatură scăzută (parțial gătiți), apoi scoși și așezați pe șervețele de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. După răcire, treci la a doua fază de gătit: Îneacă-ți cartofii din nou în ulei foarte fierbinte pentru a-i face crocanți. Iată metoda generală de pregătire: În primul rând, curăță și spală cartofii. Apoi, și aceasta este o fază esențială, trebuie să-i tai cu grijă. Pentru un taiet perfect, este recomandat să folosești un mandolină sau un tocător. Dacă nu ai așa ceva, taie cu un cuțit ascuțit în felii de mărime medie, nu mai groase de un centimetru.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe