Un Deliciu Simplu: Budincă Făcută în Casă cu Doar 2 Ingrediente

Îmbrățișează farmecul deserturilor făcute în casă cu această rețetă clasică de budincă, o dovadă a frumuseții simplității în bucătărie.

Folosind doar câteva ingrediente de bază, această rețetă te invită să experimentezi bucuria de a crea un deliciu reconfortant și cremos de la zero.

Citeste si articolul: Deserturi făcute în casă pentru iubitorii de LĂMÂIE

Perfectă pentru un desert liniștitor după cină sau ca punct central dulce pentru întâlniri de familie, această budincă este la fel de versatilă pe cât este de delicioasă. Să ne aventurăm în pașii pentru a pregăti acest tratament simplu dar exquisit.

Ingrediente: 1 ou mare 1/4 cană de zahăr 2 căni de lapte Instrucțiuni: Încălzește Laptele: Începe prin a turna laptele într-un vas și a-l încălzi la foc mediu. Țintește o temperatură care să fie fierbinte la atingere, dar nu clocotită, pentru a evita să se închege oul mai târziu.

Bate Oul și Zahărul: Într-un bol separat, amestecă oul și zahărul. Bate-le împreună până obții o compoziție fină și omogenă. Acest pas este crucial pentru a-i conferi budiincii dulceața și textura sa cremoasă caracteristice.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe