UN NOU MEMBRU ÎN FAMILIA CRISTEA – CLONDA. ANUNȚUL FĂCUT DE GABRIELA A STÂRNIT UN VAL DE ENTUZIASM ÎN RÂNDUL FANILOR

Gabriela Cristea este în culmea fericirii! Familia prezentatoarei TV s-a mărit cu încă un „membru”. Tavi Clonda a postat imaginile pe rețelele de socializare. Despre ce este vorba?

Tavi Clonda și Gabriela Cristea reprezintă unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea showbiz-ului românesc. După aproape cinci ani de la căsătoria lor, prezentatoarea TV și artistul își demonstrează zilnic că se iubesc ca în prima zi. Mai mult, cei doi se bucură de familia pe care au construit-o împreună, alături de cele două fiice ale lor.

Citeste si articolul: Andra a facut anuntul pe scena si a inceput sa planga: „Mama mea….”

Pentru a-și exprima afecțiunea reciprocă, Tavi Clonda și Gabriela Cristea se declară mereu unul altuia și își pregătesc surprize. Recent, artistul i-a făcut partenerei sale de viață un cadou neobișnuit și a ținut să împărtășească și cu fanii lui din mediul online modul în care o răsfață pe soția sa.

„Nou membru la noi acasa!!! Soție fericită, viață fericită”, a fost mesajultransmis de Tavi Clonda, pe Instagram.

În aceeași postare pe rețelele de socializare, Tavi Clonda a împărtășit și un clip din momentul în care îi oferă cadoul soției sale. Mai exact, este vorba despre un scaun de masaj de ultimă generație. Se pare că prezentatoarea TV își dorea de mult timp un astfel de scaun.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe