Usturoiul, un elixir pentru orhidee. Într-o lună vei avea o mulțime de flori frumoase

Dacă vă plac orhideele, dar nu știți cum să aveți grijă de ele să aibă tot timpul flori frumoase și bogate, noi vă spunem un secret.Usturoiul este un factor natural pentru orhidee atunci când vine vorba de acarieni, trips și afide, datorită nivelului ridicat de sulf.

Când usturoiul este aplicat pe orhideea dvs., va ajuta la formarea clorofilei, la sinteza proteinelor și la formarea a 21 de aminoacizi.Usturoiul stimulează activ înflorirea orhideei. Este suficient să pregătiți un amestec special de usturoi, astfel încât planta să înflorească regulat și să vă ofere flori frumoase.

Citeste si articolul: Mancam 3-4 mere ori de cate ori veneam de la scoala dupa ce mancam de-amiaza. Era un fel de felul III.

Cum se pregătește elixirul pentru orhidee?

Aveți nevoie de apă – 0,5 l, usturoi – 6 catei și acid succinic – jumătate de tabletă.Aceasta o găsim la farmacia naturistă sau la fitofarmacie.
Acidul succinic se dizolvă în apă fierbinte. Usturoiul decojit este zdrobit cu un cuțit sau o presă. Se adaugă usturoiul în apa în care am dizolvat pastila de acid succinic și se amestecă. Se toarnă amestecul într-un borcan și se lasă să stea 24 de ore. Strecoară soluția obținută și udă cu ea orhideea prin metoda scufundării ghivechiului.Procedeul se foloseste o data pe luna.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate