Valoarea voucherelor de alimente este în creștere. Află de când se va majora suma alocată

Pensionarii cu venituri reduse vor continua să beneficieze de sprijinul guvernamental și în anul viitor, în ceea ce privește achiziționarea alimentelor, conform declarațiilor Ministrului Fondurilor Europene, Adrian Caciu, făcute într-un interviu special la Romania TV. De asemenea, profesorii vor primi sume suplimentare în luna octombrie, recompensându-le eforturile în educație.

În luna octombrie, profesorii vor fi recompensați cu o primă de 1.500 de lei, în timp ce personalul auxiliar va primi o primă de 500 de lei. Aceste sume vor fi transferate pe cardurile profesorilor între 20 și 27 octombrie, demarând astfel un program care va continua până în 2027.b

Citeste si articolul: Daniela Crudu a devenit mămică pentru a doua oară! Fosta asistentă TV a adus pe lume un nou bebeluș.

Valoarea voucherelelor destinate alimentelor va fi majorată la 1.500 de lei. Această sumă suplimentară va fi acordată în luna octombrie și va beneficia aproximativ 2,5 milioane de beneficiari. Această inițiativă va fi menținută și în 2024, cu alocări lunare în octombrie și decembrie.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe