Zodia Rac este specială. Trasăturile care o fac sa fie așa

Știi că întotdeauna te poți baza pe un nativ din zodia Rac. A patra zodie din horoscop va fi mereu alertă la nevoile altor persoane.

Deși este una dintre cele mai sensibile zodii, Racul reușește să se detașeze de emoțiile proprii și să sară în ajutorul prietenilor sau membrilor familiei sale. Un semn complicat, dar extrem de săritor și misterios.

Racul este milos și înțelegător

Dacă simți o privire în ceafă, sigur un Rac te privește și te analizează de la distanță. E genul de om ce știe care sunt intențiile tale în funcție de gesturi și cuvinte. Are un al șaselea simț, un simț al emoțiilor. Această calitate îi ajută pe raci să rezolve probleme și să dea sfaturi bune.

Citeste si articolul: Mușcata mea a înflorit puternic, după ce am aplicat aceste reguli extrem de simple

Racului îi pasă de alții mai mult decât îi pasă de el. Se concentrează pe probleme altora decât încearcă să-și problemele proprii. Daca cineva își face griji pentru tine să fii sigur că e un Rac undeva.

Familia este foarte importantă pentru Raci

Inima Racului este acasă. Nu este loc unde să s simtă mai confortabil și mai fericit decît acasă, cu familia. Acest atașament față de casă este dat de Luna, planeta maternală. Foarte protectori cu cei dragi, Racii vor face orice pentru familia sa. Uneori, vor ajunge să fie părinți cloșca, părinți prea protectori.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate